Till föregående spel Tillbaka till Bally-listan! Till nästa spel

Add-A-Line #932 (1971)
Add-A-Line hör till en grupp av 4 maskiner som har det gemensamt att de har variabla "Bonus Payline"´s.
Dessa maskiner med variabla paylines heter:
Arrow Line #883
Bonus Line #902
Extra Line #917
och Add-A-Line #932
Alla dessa maskiner har pilar på det första hjulet som visar de extra "Bonus Payline"'s som man kan få.
Arrowline är dessutom den enda serietillverkade Bally-maskin som saknar en fast "payline", den har bara variabla "paylines".

Utav dessa maskiner så var Arrow Line den första. Men ganska snart så släpptes Bonus Line, som helt enkelt var en Arrow Line med en fast payline (mittenraden), troligen så gjordes detta för att Bally fick mycket klagomål på Arrowline p g a att den saknade fast payline. Ibland när spelaren fick en vinstkombination på mittenraden så blev han/hon ju glad ända tills han/hon upptäckte att det inte fanns någon fast payline, och att Paylinehjulet inte hade stannat med någon pil riktad på mittenraden. Spelarna var ju vana med att mittenraden ALLTID var en fast payline. Samma år släpptes Add-A-Line och Extra Line. Add-A-Line var som en Bonus Line fast utan multicoinfunktionen. Extra Line var däremot en helt annan maskin som hade ett extra symbolhjul och andra vinster. Extraline var den enda av dessa fyra maskiner som kom att ingå i Continental-serien. Så här ser hjulglaset ut med "Bonus Payline"-hjulet och den fasta paylinen.
Man kunde få spelet med ett eller två myntinkast uppe i toppen. Mitt spel har en täckplåt på den platsen just nu. Men framtiden får utvisa om det blir något myntinkast där.
Kan nån gissa vad den bortskrapade texten på toppglaset ska vara?
All Payouts in ... Coins
Har du något förslag på ord?


Till föregående spel Tillbaka till Bally-listan! Till nästa spel
Tillbaka till spel-listan!
Till Spel m.m. köpes & säljes-listan!